divendres, 20 de novembre del 2015

L'ITINERARI LECTOR DELS INFANTS




Aquest dimarts els Clubs de Lectura Infantil hem fet una nova activitat de descoberta de llibres.

Es tractava de triar i remenar entre un conjunt de molt ampli de llibres: contes clàssics, desplegables, llibres que ens parlen d'animals, de l'espai, manualitats, de natura, històries d'aventures, detectius, protagonistes que ens fan riure,.. També hem gaudit amb els llibres de 3D, d'investigar amb la lupa i trobar personatges amagats.

Desprès de passar una bona estona llegint, jugant i compartint interessos hem escrit el nom del conte que més ens ha agradat i l'hem posat en una capseta  regal com a recomanació amb la finalitat de que un altre company també en pugui gaudir.

La cartellera ha quedat plena dels dibuixos i les explicacions del perquè ens ha agradat el llibre que hem triat.

Hem tingut sessió de cinema amb el curtmetratge "Cuerdas"guanyador del premi Goya 2014, ens ha fet pensar molt, hem sentit tristesa de veure que hi ha nens que estant molt malalts però a la vegada hem estat contents perquè sabem que els podem ajudar a gaudir de les petites coses que té la vida, tot és posar-s'hi.

Els pares i mares estaven amb la bibliotecària Nati Calvo especialista en literatura infantil comentant els llibres que són recomanables per a la nostra edat. 

Ha estat una tarda molt interessant i profitosa per a tots.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada