dilluns, 28 de març del 2011

Maite Carranza als Tallers de Lectura

 











    
                                                               
Finalment ens ha visitat la Maite Carranza, una reconeguda escriptora que fa ben poc va presentar en la nostra Biblioteca el seu nou llibre Paraules emmetzinades dirigit al públic adolescent.

També cal destacar la seva trilogia La guerra de les bruixes amb El clan de la lloba, El desert de gel i la Maledicció d’Odi.

Al llarg de la visita ens ha parlat dels dos llibres que hem llegit: La Filomena ficalapota i Mauro ojos brillantes. La Filomena és una noia que és una mica maldestra, li agraden molt les flors i les rega però de vegades rega coses que no ha de mullar i la cosa s’embolica. L’autora ha respost a totes les nostres preguntes i ens ha explicat que de petita a ella li agradaven molt les flors i que per això va escriure el conte.
En Mauro ojos brillantes és un noi molt perfecte pels pares, sempre fa el que li diuen, però és una mica poruc, el seu avi l’ajuda a descobrir el món per a poder gaudir més de les coses.

La Maite ens ha comentat que aquest llibre està dedicat al seu fill però que de cap manera ell és un nen poruc, l’escriptora es va inspirar per escriure el llibre en una coneguda que sempre estava malalta. I bé, hem parlat de moltes coses, però si les voleu saber totes escolteu Radio Sant Vicenç aquest proper dimarts dia 12 d'abril a les 19 h o també podeu mirar la web de la Biblioteca Les Voltes a l’apartat de Radio on hi estarà penjat el programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada